Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cseresznyés piskóta (egyensúly tészta)

60 perc
bonyolult
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a kétféle cukorral és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, a citromhéjat, majd a sütőporos lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a tojássárgájás masszába.
  2. Egy 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a tésztát beleöntjük, elsimítjuk, és a kimagozott, lisztbe forgatott cseresznyét a tetejére szórjuk.
  3. 175 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig (kb. 15-20 perc) sütjük.

    CSERESZNYÉVEL, MEGGYEL - VÁLOGATÁS >>> 

    MEGÉRKEZETT JÚNIUS SZUPERSZTÁRJA, MINDENKI KEDVENCE: A CSERESZNYE >>>

    3 OK, AMIÉRT IMÁDJUK A CSERESZNYÉT >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss