Elkészítés: A cseresznyés-meggyes töltelékhez a kimagozott gyümölcsöt megszórjuk porcukorral és fahéjjal, 20-30 percig állni hagyjuk, majd a levét lecsepegtetjük.
A túrós-epres töltelékhez a 2 db tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a túrót és a ricottát, krémesre dolgozzuk, ízesítjük a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, hozzáadjuk a túrós tölteléhez, 1-2 evőkanál búzadarát is belekeverünk. A megtisztított és feldarabolt epret lazán beleforgatjuk a túrókrémbe.
A réteshez rudanként 3 lapot számítunk, melyeket egyenként megkenünk olajjal, rászórjuk a piskótamorzsát, majd elegyengetjük a tölteléket. A réteslapok mindegyik oldalát kb. 2 cm-rel visszahajtjuk, majd feltekerjük. A rudak tetejét felvert tojással megkenjük.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180-190 fokra előmelegített sütőben megsütjük.