Elkészítés: A tésztát kinyújtjuk, félbevágjuk, és 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, a kókuszreszeléket és a vaníliás pudingot. A kész krémet kihűtjük.
A tejszínt keményre felverjük, majd hozzáadjuk a cseresznyepálinkát. Közben 1 evőkanál zselatint felfőzünk kevés vízben.
A pudingos krémhez hozzáadjuk a tejszínt, majd belekeverjük a zselatint.
Az egészet rásimítjuk az egyik tésztalapra. A másik lapot kockákra vágjuk, és a krém tetejére rakjuk, majd az egészet porcukorral megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre