Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cseresznyekrémleves

30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cseresznyét kimagozzuk, felöntjük a vízzel, ízlés szerint hozzáadjuk a cukrot és a fűszereket, majd kb. 15 percig főzzük (vigyázzunk, hogy a cseresznye nehogy túlpuhuljon. Ezután hozzáöntjük a bort, és forráspontig melegítjük.
  2. A tejszínt és a tejfölt simára keverjük a pudingporral, majd állandó kevergetés mellett hozzácsorgatjuk a pudingos keveréket. Ezután felforraljuk, majd a hőfokot mérsékelve pár percig főzzük, hogy kissé besűrűsödjön.

Megjegyzés

Nagy melegben jól lehűtve kínáljuk. - kgizike

Ezek is érdekelhetnek

Friss