Elkészítés:
I. 5 tojásból piskótát sütünk egy közepes méretű tepsiben.
II. A lisztből, margarinból, cukorból, tojásból, kakaóporból, szalalkáliból és a tejből jól nyújtható puha tésztát készítünk, és 2 lapot nyújtunk belőle. Annak a tepsinek a vajazott-lisztezett hátulján, amiben a piskótát sütöttük, megsütjük.
Krém: A lisztből és tejből besamelt főzünk. A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra kavarjuk, és összekeverjük a kihűlt besamellel. Belereszeljük a citrom héját, belefacsarjuk a levét is. Végül összeállítjuk a sütinket. Alulra került az egyik kakaós lap. Megkenjük a krémmel. Erre jön a piskóta, amit megint megkenünk krémmel. Majd
a tetejére jön a második kakaós lap. A szépség kedvéért még csokival is be lehet vonni az egészet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre