A szilvát hagyjuk felengedni, majd kissé lecsepegtejük. felforraljuk a bort a citrom kifacsart levével, 150 g cukorral és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a szilvát, aztán 8-10 percig főzzük.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket pedig kemény habbá verjük. A sárgájákat habosra keverjük a tejjel, a maradék cukorral és 1 csipet sóval. Kevergetve beledolgozzuk a lisztet, majd az ásványvizet, majd hozzáforgatjuk a tojásfehérjehabot is.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, aztán beleöntjük a tésztamasszát. Amint a tészta alja pirulni kezd, falapáttal megfordítjuk, és négy részre vágjuk. Ezután villával falatnyi darabokra szeljük, majd az egészet aranyszínűre sütjük. Végül vörösboros szilvakompóttal, ízlés szerint porcukorral megszórva tálaljuk.