Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Császármorzsa, ahogy a nagyi csinálja

15 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A császármorzsa elkészítéséhez a tojásból, a lisztből, a cukorból, a tejből és a vaníliás cukorból palacsintatésztát keverünk. Egy kicsit sűrűbbnek kell lennie, mint a normál palacsintatésztának.
  2. Ezután egy nagyobb teflon edényben megmelegítjük az olajat vagy vajat, és egyszerre beleöntjük a tésztát.
  3. Várunk, amíg az alja megszilárdul, megfordítjuk, és így is sütjük egy kicsit, majd két fakanállal elkezdjük darabokra tépkedni.
  4. Baracklevárral és porcukorral tálaljuk. 

Megjegyzés

Ha azonnal édességet akarunk. :-) 15 perc alatt tálalható. :-) - kovacsagi58

Ezek is érdekelhetnek

Friss