Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk és serpenyőben megpirítjuk. A virslikről lehúzzuk a bőrt, karikákra vágjuk, a szalonnához adjuk, kissé együtt pirítjuk, majd félretesszük.
A megtisztított sertésveséket leforrázzuk, és kisebb darabokra
vágjuk, ugyanezt tesszük a velővel is.
Olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, hozzátesszük a vesét, és félig puhára pároljuk. Ezután kerül bele a velő, só, bors, majoránna, pirospaprika, valamint a finomra vágott
zöldpetrezselyem. Erős tűzön állandó keverés mellett néhány perc alatt készre pirítjuk.
Végül a külön edényben felütött, megsózott és elkevert tojásokat hozzátéve keverés mellett rántottának elkészítjük. Tetejére felhalmozzuk a virslit és a szalonnát. Párolt rizzsel körítjük, és uborkasalátát adunk mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre