Elkészítés: A csirkemelleket kicsit megklopfolom, sózom, saját ízlés szerint fűszerezem. Én oregánóval, fokhagymával szeretem. Kicsit állni hagyom. Közben a tojásból, felaprított újhagymából, gombából rántottát készítek (ne legyen híg). A húst megtöltöm a kész rántottával, feltekerem, és jó szorosan fóliába burkolom. Közepesen forró sütőben készre sütöm (kb. 20-30 perc + 5 perc fólia nélkül, hogy piros legyen).
Kicsit hagyom hűlni, mert tálaláshoz ferdén szeletelve tálalom, és így könnyebb a szeletelés. Burgonyapürével tálalom. Savanyúság vagy bármilyen saláta kíváló hozzá. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre