Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Coleslaw házi majonézzel

20 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tojásokat kettéválasztjuk, és a tojássárgájákat egy tálba tesszük. Hozzáadunk egy csipetnyi sót és fakanállal folyamatosan keverve, hozzáadagoljuk lassan az olajat.
  2. Ha besűrűsödik, hozzáöntünk egy kevés citromlevet, hozzáadjuk a fehér borsot, a cukrot és végül a (laktózmentes) tejfölt.
  3. A fehér és a lila káposztát lereszeljük, majd összeforgatjuk a majonézzel. Ezután egy órán át hűtőben tároljuk, hogy jobban összeérjenek az ízek. 

Nézd meg videón, hogyan készül a coleslaw házi majonézzel

Megjegyzés

Klasszikus tejföllel is készíthető a recept. - Glutén- és laktózmentes

Ezek is érdekelhetnek

Friss