A piskótához habosra keverjük a vajat a cukorral. Egyenként hozzáadunk 2 db egész tojást és 4 db tojássárgáját. Hozzáreszeljük a citrusfélék héját. A megmaradt 4 db tojásfehérjéből lágy habot verünk, majd a masszához forgatjuk. A mandulát elvegyítjük a sütőporral és a kardamommal. Óvatosan ezt is a tésztaalaphoz keverjük. A masszát sütőpapírral bélelt, 18 cm-es formába simítjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd három részre vágjuk.
A krémsajtréteg hozzávalóit összekeverjük. A krémet 2 részre osztjuk, majd 1-1 db, dupla réteg sütőpapírral bélelt, 18 cm-es formába simítjuk. Mindkettőt 60 percen keresztül sütjük. Kikapcsoljuk a sütőt, és a még forró sütőben 40 percig pihentetjük a sült krémet. Végül hagyjuk kihűlni.
A citromkrém hozzávalóit vízgőz fölött folyamatosan kevergetve 10–12 perc alatt sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni és félretesszük.
Az első piskótakorongra ráhelyezzük az egyik adag sült krémsajtot, majd megkenjük a citromkrém felével. Folytatjuk a rétegezést, míg el nem fogynak a hozzávalók. Végül a torta tetejét a habfixálóval felvert tejszínnel díszítjük.