A lisztet összekeverjük a sóval és a cukorral. Gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk benne a hideg, felkockázott vajat úgy, hogy nagyobb vajdarabok is maradjanak benne. Kis részletekben hozzáadunk legfeljebb 2-3 ek jéghideg vizet, éppen csak annyit, hogy összeálljon a tészta. Korongot formázunk belőle, folpakba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük legalább fél órára.
Az előkészített pitetésztát kb. 0,5 cm vékonyra nyújtjuk ki. Kibélelünk vele egy piteformát, a kilógó tésztaszéleket levágjuk, majd a formát a fagyasztóba tesszük 15 percre.
A tésztára alufóliát fektetünk, megtöltjük szárazbabbal, és így sütjük 200 fokon 15 percig. Ezután levesszük a tésztáról a babot a fóliával együtt, villával megszurkáljuk az alját, és 190 fokon még 15 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
5 dl vízbe tesszük a cukrot, a kukoricakeményítőt és egy csipet sót. Hozzáadjuk a tojássárgájákat és a frissen facsart citromlevet, majd belereszeljük a citrom héját. Közepes hőfokon főzzük folyamatos kevergetés mellett, amíg besűrűsödik, majd hozzákeverjük a vajat, és a formába töltjük. Folpakkal letakarjuk, és lehűtjük.
A habcsókhoz lágy habbá verjük a tojásfehérjéket, majd hozzáadjuk a cukrot, és kemény habot verünk. Habzsákba töltjük, és a pite tetejére nyomjuk, majd a sütőbe tesszük, és grill fokozaton, 200 fokon aranybarnára pirítjuk.