A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A lisztet tálban elvegyítjük a sütőporral, a vaníliás cukorral, a kókuszreszelékkel és egy nagy csipet sóval. Egy másik tálban a vajat és a cukrot robotgép habverőjével habosra keverjük kb. 5 perc alatt. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd a legmagasabb fokozaton keverjük további kb. 2 percig. Végül hozzáadjuk a kókuszkrémlikőrt.
A forró vízzel lemosott citromokat szárazra töröljük. Az egyikről a héját lereszeljük vagy vékony csíkokban lehúzzuk, és finomra aprítjuk. Ezután mindkettőt félbevágjuk és kifacsarjuk.
A lisztes elegyet 2 ek citromlével együtt a vajas masszához adjuk. A legmagasabb fokozaton további 1 percig keverjük, majd beleforgatjuk a citromhéjat.
Egy 30 x 10 cm-es doboz formát alaposan kivajazunk. Belesimítjuk a tésztát, és az előmelegített sütőben, alulról a 2. sínen aranybarnára sütjük 50-60 perc alatt. A formában késsel meglazítjuk, óvatosan rácsra borítjuk, és hűlni hagyjuk.
A porcukrot a maradék 4-5 ek citromlével simára keverjük. A cukormázt a kihűlt süteményre csorgatjuk, spatulával vagy széles pengéjű késsel elsimítjuk, és száradni hagyjuk.