Elkészítés: A citrom héját lereszeljük, félretesszük.
A combokba - tisztítás után - a hús felőli oldalán a forgónál az alsó comb felé sós ujjal felnyomunk egy fél fokhagymát, a bőrét fellazítjuk a húst - a bőre alatt is - sózzuk, borsozzuk, a citrommal meglocsoljuk, pihentetjük, ameddig a tölteléket elkészítjük.
A rizst kevés olajon felhevítjük, kétszeres mennyiségű forró vízzel, sóval, borssal puhára pároljuk.
Felhevített olajon üvegesre pirítjuk a finomra aprított vöröshagymát, hozzáadjuk az apróra darabolt gombát, sóval, borssal, kakukkfűvel a zsírjára sütjük.
A rizshez adjuk a gombás keveréket, belekapargatjuk a májat, sóval, borssal, majoránnával, a reszelt citromhéjjal, aprított petrezselyemmel és a kissé felvert tojással összekeverjük.
A combokat megtöltjük a töltelékkel, kiolajozott sütőtálba helyezzük, megkenegetjük a lágy vajjal, meghintjük rozmaringgal. Mellé öntjük a bort, és előmelegített 180 fokos sütőben fóliával fedve sütjük fél órát, majd fedetlenül, 210 fokra emelve a sütő hőmérsékletét pirosra sütjük.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk. Ez esetben párolt zöldséggel, sajtmártással, valamint néhány szem vele sült burgonyával tálaltam.