Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Citromos panna cotta

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db zselatinlap
  • 1,25 dl teljes tej
  • 3,1 dl tejszín
  • 5 dkg cukor
  • 1 db vaníliarúd
  • 1/2 db biocitrom

Elkészítés

    1. A zselatinlapokat egy kevés hideg vízbe áztatjuk, közben egy lábasban összekeverjük a tejet, a tejszínt és a cukrot. Hozzáadjuk a felhasított vaníliarúd kikapart magjait is.
    2. A keveréket egy lábasba öntjük és felforraljuk. Lefedjük, és hagyjuk hűlni 5-10 percig. A megduzzadt zselatinlapokat kinyomkodjuk, feloldjuk a még meleg cukros tejszínben, majd belekeverjük a fél citrom kifacsart levét is.
    3. A krémet tálkába kanalazzuk, hagyjuk teljesen kihűlni, és 2 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt vékony csíkokra vágott citromhéjjal díszítjük.

      PIZZA, SPAGETTI, TIRAMISU ÉS MÉG SOK REMEK OLASZ RECEPT - VÁLOGATÁS >>>

      TEJKARAMELLÁS PANNA COTTA >>>

      Még több panna cotta >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin