Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromos joghurthab sült ananásszal

MME MME
5/5
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A citromot alaposan megmossuk, leszárítjuk, héját lereszeljük.

Elkészítés: A joghurtot tálba tesszük, belekeverjük a reszelt citromhéjat, az édesítőszert, a zseléfixet, alaposan összekeverjük, majd egy perc múlva az ásványvizet is hozzáadjuk. Letakarva hűtőbe tesszük, és hagyjuk megdermedni.

Megtisztítjuk az ananászt, cikkekre vágjuk. Forró, száraz, bevonatos serpenyőben az ananászcikkek mindkét oldalát pirosra sütjük, és tányérra tesszük. A sült ananász mellé evőkanállal a joghurtból galuskát szaggatunk, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
Nehézségi fok: könnyű
1 adag: 240 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek