Citromos csicseriborsókrém zöldségekkel

default user icon

Hozzávalók

  • 2 evőkanál tahini (szezámpaszta)
  • 2 gerezd fokhagyma (áttört)
  • 0,5 db citrom (leve)
  • római kömény (ízlés szerint)
  • 1 doboz csicseriborsó-konzerv (Bonduelle)

Elkészítés

    1.

    A csicseriborsót leszűrjük, de a levét felfogjuk. Aprítógépbe tesszük egy fél csészényi felöntőlével, és az összes többi hozzávalóval, a 2 evőkanál tahinivel, a 2 gerezd áttört fokhagymával, a fél citrom kifacsart levével, sóval és római köménnyel, majd simára turmixoljuk. Ha túl sűrű, még egy kis vízzel hígítsuk.

    2.

    Kínáljunk mellé mártogatósként bébirépát és brokkolit párolva, szárzellert és koktélparadicsomot nyersen.

    Fotó és recept: Bonduelle

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin