Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Citromos-borsos halsaláta

default user icon
Citromos-borsos halsaláta

Hozzávalók

  • 250 g tengerihal-filé
  • 1 db citrom lereszelt héja
  • 2-3 kávéskanál durvára őrölt bors
  • olívaolaj
  • salátakeverék

Elkészítés

    A halszeleteket vágjuk kisebb darabokra, majd sózzuk meg. Alaposan szórjuk meg a cirom héjával és a borssal.

    Forrósítsunk fel 1 evőkanál olívaolajat asztali grillen (vagy egy serpenyőben). Párszor megforgatva süssük át rajta a halat, figyeljünk rá, mert gyorsan elkészül, ne várjuk meg, amíg szétesik!

    A salátakeveréket mossuk át, dúsítsuk ízlés szerinti zöldségekkel, majd forgassuk bele a kész halszeleteket.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin