Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citrommártásban sült zöldséges tilápiafilé

3/5
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 80 dkg fagyasztott tilápiafilé (vagy másfajta hal )
  • 40 dkg vegyes zöldség tetszés szerint
  • 10 dkg reszelt sajt
  • bors
  • kakukkfű
  • A citromos mártáshoz:
  • 2,5-3 dl tejszín
  • fehérbors
  • kakukkfű
  • citrombors
  • citromlé
  • 1 teáskanál reszelt citromhéj

Elkészítés

Elkészítés: A halat kiolvasztom. A vegyes zöldségeket 10 percig előfőzöm sós vízben.

Elkészítem a citromos mártást: egyszerűen összekeverem a hozzávalókat.

Egy hőálló tálat kiolajozok, alulra kerülnek a zöldségek, ráteszem a megfűszerezett halszeleteket. Leöntöm a citrommártással, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütöm. Az utolsó 10 percben rászóróm a reszelt sajtot, és együtt sütöm tovább.

Ezek is érdekelhetnek