A tésztához a tojásfehérjéket felverjük 1,5 dl vízzel, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. A tésztát egy 25x25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A krémhez összefőzzük a citrom lereszelt héját (egy keveset félreteszünk), kifacsart levét és kikapart húsát 1,5 dl vízzel és az eritrittel. A maradék vízben elkeverjük a pudingport, és folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a citromos főzethez, majd sűrűsödésig főzzük.
A tésztát félbevágjuk, kicsit bevagdossuk az egyik lap tetejét, a másiknak pedig az alját. A kihűlt citromkrém 4/5 részével megtöltjük, és megszórjuk egy kevés kókuszreszelékkel. A maradék citromkrémet a tetejére kenjük, és megszórjuk a maradék citromhéjjal és kókuszreszelékkel. Lehűtve fogyasztjuk.