Elkészítés: A piskótát megsütjük, hűlni hagyjuk. A tejfölt 7 evőkanál porcukorral és a citrom lereszelt héjával elkeverjük. A citrom levét kikeverjük 3 evőkanál porcukorral és hozzáadjuk a tejfölhöz. A tejszínt kemény habbá verjük. 1 dl vízhez hozzáforralunk 1 evőkanál zselatint. A tejfölhöz hozzáadjuk a habot és a zselatint. A piskótát tortaformába helyezzük, ráöntjük a citromhabot. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk dermedni. Elkészítjük a gyümölcszselatint, és a kissé hűlt tortára öntjük. Előtte díszítjük a tortát vékonyra vágott citromkarikákkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre