A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a tojások sárgáját, majd óvatosan belekeverjük a lisztet is. A tésztát sütőpapírral bélelt tortaformába kanalazzuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb- 15 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.
A zselatint vízbe áztatjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk, és a cukorral együtt lábasba tesszük, majd kis lángon felolvasztjuk. Hozzáadjuk a kinyomkodott, takarék lángon feloldott zselatint, és hűvös helyre állítjuk.
A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Amikor a citromlé dermedni kezd, a habhoz keverjük. Az alsó tortalapot megkenjük a krémmel, rátesszük a második lapot, és azt is megkenjük. Végül a tetejére tesszük a harmadik lapot, majd hűvös helyre állítjuk.
Felverjük a tejszínt, és megkenjük vele a torta tetejét és oldalát, illetve ízlés szerint nyomózsák segítségével díszítjük.