Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromfüves marhaszeletek sörben párolva

MME MME
8 2.5/5
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott sonkahagymát olajon üvegesre piritom, ráteszem a hússzeleteket, megforgatom, majd kevés sörrel felöntöm. Belerakom a mustárt és a citromfüvet. Felöntöm a maradék sörrel. Fedő alatt lassú tüzön puhára főzöm. Ha kevés a folyadék, kevés vízzel pótolom.
Behabarom a tejszínnel és a liszttel úgy, hogy az eredeti léből szedek vissza a habaróedénybe, és úgy öntöm a húshoz. Végezetül a kevéske fokhagymakrémet is belekeverem. Addig forralom, amíg a liszt is megfő benne.

Megjegyzés

Tapasztalatom, hogy ha fínom szaftot szeretnék nyerni, sonkahagymát használok. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss