Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt a diétát tartja évtizedek óta Cindy Crawford - így néz ki most

default user icon
MME
Az idén 52 éves Cindy Crawford állítja, hogy egyetlen túlságosan szigorú diéta sem hozhat tartós eredményt - így aztán ő soha nem is élt egyikkel sem, inkább kidolgozta a saját, megengedőbb, élhetőbb változatát - amibe belefér, akár napi egy-egy gombóc fagylalt is.

A bomba formában lévő Cindy Crawford mottója: "az időnk 80 százalékában legyen legalább 80 százalék jó."

"Soha nem akartam olyan anya lenni, akinke arról szól az élete, hogy 'jaj, ezt sem ehetem meg, azt sem ehetem meg'. Nem hiszem, hogy ezzel jó példát mutattam volna."

A szupermodel aki évtizedek óta tartja magát a "minden napra egy saláta"  rutinjához, nem eszik kenyeret, tésztát és rizst, és minden nap megissza a maga zöldtea-adagját, úgy gondolja, hogy némi bűnözés bőven belefér még egy model mindennapjaiba is: például egy kis fagylalt vagy csokoládé, esetleg  egy-egy finom koktél. 

Crawford elmondta, hogy ez a fajta élhető, mértéktartásra és nem tiltásra épülő diéta sokat segíthet a modelkarrierjük kezdetén lévő, tizenéves gyerekeinek.

"Főleg azt nem szerettem volna, hogy Kaia (16) azt lássa, hogy modellkedés egyet jelent a lemondással, azzal hogy egy csomó jó dolog kimarad az életedből. Ennek nem kell így lennie. A kulcs: a mértékletesség."

Talán, hogy a napi jégkrémbevitel mindenképpen biztosított legyen, Cindy Crawford a közelmúltban részvényes lett a Coolhouse  jégkrémgyártó cégben, ahol kifejlesztették a személyes  kedvencét: az elég bizarrul hangzó shake & sültkrumpli ízű fagylaltot.

"Emlékszem, amikor kezdő modellként Japánba költöztemés midnen annyira idegen volt, az egyetlen ismerős dolog a McDonald's. Ha honvágyam volt, csak elmentem a mekibe a szintén amerikai szobatársammal, és ettem egy kis sültkrumplit, amit bele-beletunkoltam a csokishake-embe. Imádtam. Amikor megláttam a Coolhouse Milkshake&Fries nevű termkét, arra gondoltam: úristen, ez kell!"

Elég csak ránézni a Cindy Crawfordról és a gyönyörű családjáról készült fotókra, vagy végiggörgetni az Istagram oldalát, hogy minden szavát feltétel nélkül elhiggyük. Szóval, fagyizásra fel!

ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN BOMBA ALAKJÁT AMAL CLOONEY >>> 
BOMBA FORMÁBAN VAN SZÜLÉS UTÁN AZ 51 ÉVES JANET JACKSON! >>> 
EZZEL AZ EGYSZERŰ DIÉTÁVAL TARTJA BOMBA FORMÁJÁT AZ 51 ÉVES HALLE BERRY >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss