Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: zöldfűszerek

Cikkek

Török Zsuzsa

Érdekességek

Kisokos a fűszerekről: Mit nevezünk egyáltalán fűszernek?

Tágabb értelemben fűszernek nevezünk minden olyan ásványokból, állatokból, gombákból és növényekből nyert anyagot, amelyet illata, íze, zamata, színe vagy tartósító tulajdonsága miatt ételeink elkészítéséhez felhasználunk. Ilyen például a konyhasó, a tintahaltinta és a szarvasgomba, de az ecet és a mustár is. ...

0

Diéták

Fogyj zöldfűszerekkel! Íme 4 szuper recept a diétádhoz

Tudtad, hogy ha gyakran használsz friss és egészséges zöldfűszereket az ételeid elkészítéséhez, a pluszkilókkal is sikeresebben veheted fel a harcot? ...

0

Fűszerek és ízesítők

Minden, amit a tökéletes száraz pácoláshoz tudnod kell - így lesz tökéletes a BBQ-rub!

A száraz pácolás során a húsokat nem valamilyen páclébe áztatjuk, hanem csak különböző fűszerekkel bedörzsölve ízesítjük. Ettől a grillezéskor sokkal különlegesebb és füstösebb íze lesz. Mutatjuk, hogyan csináld! ...

0

Diéták

Fogyni akarsz? Íme 14 zamatos zöldfűszer, ami segít

A fűszer- és gyógynövények minden ételt finomabbá varázsolnak - az alábbi 14 ráadásul még az anyagcserét is aktivizálja! ...

0

Fűszerek és ízesítők

Hozd ki a legjobbat a zöldfűszerekből! 3 kipróbált tipp

Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek. ...

0

Fűszerek és ízesítők

Pikáns csemege 5 perc alatt - így készül a házi fűszervaj!

A fűszervaj csodás találmány: sok mindenhez passzol, ízesítésének csak a fantáziánk és szeretteink ízlése szabhat határt, a hűtőben vagy a fagyasztóban hosszú ideig eláll, így bármikor elővehetjük, ha éppen szükségünk van rá. Ráadásul, az elkészítését akkorra időzíthetjük, amikor van kedvünk és fűszerünk hozzá, és 5 szabad percünk. ...

0