Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A téli időszak fontos vitaminforrásai a gyökérzöldségek, mégsem értékeljük kellőképpen ezeket a finomságokat. Itt az idő, hogy átgondold a hozzájuk fűződő viszonyodat: mutatjuk, milyen változatosan elkészíthetők. A végeredményt minden esetben imádni fogod!
Stern Ágnes
Finom, laktató, változatosan elkészíthető és télen is remek vitaminforrás. A káposzta igazi kincs, hoztunk róla néhány érdekességet.
Az, hogy a cékla sok vasat tartalmaz, és hogy tele van C-vitaminnal, talán már közhely számba megy - de, hogy másnaposságra és magas vérnyomásra is kiváló, sőt afrodiziákumnak sem utolsó, az talán az újdonság erejével hathat!
Nem csak édességekkel, süteményekkel tudjuk a téli, ünnepi hangulatot az asztalra varázsolni: a színes késő őszi zöldségekkel és gyümölcsökkel, varázslatos ízharmóniát csempészhetünk egy-egy fogás mellé.