Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Az őszi, téli időszak meghatározó húsfélesége, a vadászszezon indulásának köszönhetően az őz, a szarvas vagy a vaddisznó húsa. Manapság viszonylag ritkán, ünnepi alkalmakkor kerül terítékre, pedig a vadhús, az állat életminősége és természetes takarmánya miatt a legfenntarthatóbb és legjobb minőségű húsok közé tartozik.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Török Zsuzsa
Sok családban hagyományosan vadpecsenye is szerepel az ünnepi menüben. 5 pontba szedtük a legfontosabb tudnivalókat, ha még csak most ismerkedsz az erdei vörös húsokkal!
WM
Ha már a magyar focirajongók úgyis Norvégiára koncentrálnak (velük csap össze válogatottunk az Eb-pótselejtezőben), vizsgáljuk meg, mit tudnak a norvégok a konyhában. Vajon gasztronómiában simán lepipáljuk őket? Vagy azért van mit tanulnunk tőlük? Cikkünkből minden kiderül!