Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Barankáné Laurinyecz Andrea
Cikk
MME
A két tortillacsipszben is szívritmuszavart, szájszárazságot, pupillatágulást, és egyéb idegrendszeri tüneteket okozó szennyező anyagot találtak, ezért a Nébih azonnali termékvisszahívást rendelt el.
Videó
Az avokádót a leggyakrabban a mexikói konyha megkerülhetetlen fogásában a guacamole-ban használjuk fel. Az avokádókrémre is igaz, ahány hány, annyi szokás. Van, aki tejfölt vagy sajtkrémet kever hozzá. Felcsiki Tünde egy olyan változatot mutat, amelyet a laktóz- és gluténérzékenyek is fogyaszthatnak.
Ízig-vérig nassolnivaló a tortilla csipsz, de valahogy a lakosság zöme inkább a mozikban ropogtatja, a mellettük ülő nagy örömére. Legtöbbször sajt vagy salsa szósszal bolondítják, esetleg némi jalapenóval. Ezen fellelkesedve kezdtük el átfürkészni a botlok polcait, hogy megtaláljuk a legjobb sós tortilla csipszet.