Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Vidék Íze
Cikk
MME
Sokan úgy gondolják, hogy a gombaszedés szezonja ősszel van. Ez tévedés, ugyanis nem csak ebben az évszakban járhatod az erdőt, vagy a piacot a finom, friss zöldségért, hanem már tavasszal is találhatsz ízletes darabokat, sőt akár nyáron és télen is. Nagyrészt olcsón hozzájuthatunk, és változatosan készíthető.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Receptek, amelyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
A spenótot és a sóskát vagy imádjuk, vagy utáljuk. Van, aki mindkettőt, van aki egyiket sem. Szerintünk pedig mindkettőt lehet imádnivalóan csinálni! Bár klasszikus főzelék formájában egyértelműen megosztó, az alábbi receptek közül valószínűleg mindenki megtalálja a kedvére valót.
Videó
Tavasszal imádjuk a friss gombát, mert zamatos és illatos, ráadásul rengetegféleképpen készíthetjük el: ránthatjuk, csinálhatunk belőle pörköltet vagy épp tölthetjük is ízlés szerint. Most az utóbbihoz mutatunk egy szuper receptet extra krémesen és spenótosan, tavaszra hangolva.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Ambrózi Andrea
Hétköznap ritkán jut időnk háromfogásos ebédet vagy vacsorát főzni, ilyenkor a gyorsaság és az egyszerűség számít. Ha csak fél óránk van a család elé tenni valami finomat és táplálót, leggyakrabban a csirke, egy kiadós egytálétel vagy a tészta jut eszünkbe, pedig ennél bátrabban is választhatunk. Mutatunk például egy mozzarellával töltött gombát, amelyhez friss paradicsomos salsa dukál. És a legjobb, hogy most az összes a recepthez szükséges hozzávalót egyszerre meg is rendelhetjük.
PATAKY KRISZTINA
Sinka Endre
Balogh Ágnes
Kovács Éva