Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Mindmegette
A nagyiféle, békebeli sütemények a legfinomabbak. Nemcsak azért, mert valóban édesek és krémesek, hanem mert szeretettel készültek. Ez az a titkos összetevő, meg persze a leheletnyi reszelt citromhéj, amitől a női szeszély is igazán mennyei lesz!
Kósa Kolos
Ha szeretsz sütögetni, akkor jó, ha tisztában vagy a tökéletes tojásfehérjehab készítésének minden apró trükkjével. Már csak azért is előny, ha profi vagy a témában, mert a süteményeken túl még egy bögre meleg kakaóval vagy forró csokoládéval is csodát tesz. Téged is érdekel a titok? Akkor van egy jó hírünk. Farkasinszki Ildikó a Sütisuli legújabb videójában bemutatja, hogyan lesz tökéletesen fényes a tojáshab.
Török Zsuzsa
Mindenki szereti, de nem mindenki tudja elkészíteni, pedig nem bonyolult a receptje. Eláruljuk, mire figyelj, ha nem lested el a nagyitól a fortélyokat. Haladjunk sorjában a hozzávalók, illetve a munkafázisok szerint!
Sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy mások is jó hasznát veszik a kipróbált, jól bevált trükknek. Most arra hoztunk egy tippet, hogy marad kemény a felvert tojáshab.
Süteményt sütni élvezet, de közben még egy rutinos hobbicukrász is gyakran hibázik – anélkül, hogy tudná. Ezeket a buktatókat kerüld el, és minden úgy sikerül, ahogyan kell!
A tojásfehérjét felverni nem boszorkányság, és nem is lehet túlverni, mint a tejszínt, de néhány apró trükk megkönnyíti a műveletet.