Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: tippek

Cikkek

Desszert

Mi kerüljön a palacsintába? 5 izgalmas töltelék

Lekvár, túró, kakaópor, fahéj, puding, mogyorókrém – a lista már így is hosszú, de talán tudunk még néhány újdonsággal szolgálni! ...

0

Török Zsuzsa

Desszert

Lépésről lépésre: így lesz tökéletes és omlós a pitetészta

A gyúrt omlós tészta ideális alap kiadós édes és sós töltelékek alá. Kevés hozzávalóból egykettőre összeállítható, ráadásul a felhasználásig a hűtőben tárolható. Érdemes egyszerre több adagot készíteni belőle, ha kedvenced a pitetorta és a quiche. ...

0

Diéták

7 szabály, amit be kell tartanod vásárlásnál, ha fogyni szeretnél!

A fogyókúra már a boltban elkezdődik. Tippjeink segítenek jól választani, ezáltal pedig sikeresen fogyni. ...

0

Diéták

Könnyű, nyári grilldiéta: így fogyj grillhúsokkal és salátákkal

A nyár a kerti sütés-főzés, az ízletes grillhúsok és a vitamindús vegyes saláták időszaka. Készíts velünk zsírszegény, alakkímélő fogásokat a fogyókúra jegyében! ...

0

Diéták

6 egyszerű tipp, hogy elkerüld a bűnbeesést a diétád alatt

Néhány apró változtatás a környezetedben és az étkezési szokásaidban elősegítheti a fogyókúrád sikerét, hiszen nagyobb eséllyel kerülheted el a kisebb-nagyobb bűnbeeséseket. ...

0

Praktikus

8 dolog, amire az ételkészítésen kívül használhatod a citromot

Minden háztartásban található citrom. A legtöbben persze azt hiszik, hogy ízesítésre vagy egészségmegőrzésre használhatják, pedig ha okosan kihasználod a gyümölcs rejtett erejét, igazi környezetbarát házi tündérré változhatsz. ...

0

Praktikus

Befőzési kisokos: tippek, hogy tökéletes legyen a lekvár, a befőtt

Hazai gyümölcseink érésével egy időben elindul a befőzési szezon, hiszen a zamatos finomságokat érdemes tartósítani a téli napokra. ...

0

Praktikus

5+1 tipp, hogy tökéletes legyen a zabkásád

Zabkását készíteni bárki tud – igazán jót viszont csak kevesen! Ezekkel az apró trükkökkel te is ínycsiklandó reggelit alkothatsz ebből a sokoldalú gabonából. ...

0

Török Zsuzsa

Alapételek

16 tipp a tökéletes sajttortához

Elkészítheted ünnepi alkalmakra vagy egyszerűen csak kávé, tea mellé – egy isteni sajttortával mindenkor sikert arathatsz. Nyáron a zselatinos a nyerő, télen inkább a sült változatra fókuszálunk. ...

0

Török Zsuzsa

Gyümölcs

5 tipp – így főzd be idén a sárgabarackot

Itt az idő, hogy üvegbe zárd a jó ízéről messze földön híres, nap érlelte magyar sárgabarckot. Tedd el hagyományos módon kis csavarral vagy bolondítsd meg! ...

0

Praktikus

A tökéletes habcsók titka

Kívül roppanós, belül, puha, ragacsos, nyúlós. Habcsók készítéshez nem mer mindenki hozzálátni, ugyanis nem olyan könnyű eltalálni az állagát. Most eláruljuk, hogyan készíthetsz tökéletes habcsókot, amit aztán gyümölcsös desszertek, pudingok vagy krémes sütemények mellé is kínálhatsz, de akár egy bögre forró csokihoz is elmajszolhatsz. Lássuk, hogy lesz a végeredmény igazán szuper! ...

0

Alapételek

Így lesz tökéletes a krumplipüréd - tippek Házisáfránytól

Semmit sem egyszerűbb elkészíteni a krumplipürénél- gondolják sokan, azonban, mint a legtöbb szimpla ételt, ezt is lehet mennyeien finomra, és csirizesen rémesre csinálni. Ami a változatokat illeti, két irányba tudsz elmenni: a franciás, vajas-krémes, vagy a habos, inkább tejes felé. Bárhogy is szereted azonban, ha jó pürét szeretnél, van néhány pont, amit minden verziónál be kell tartanod. Íme néhány tanács Déri Szilvia bloggertől, alias Házisáfránytól. ...

0

Diéták

Újkrumplidiéta: a legjobb fogyókúra, ha te sem tudsz csak salátán élni!

Használd ki a szezonját, és fogyassz újburgonyát! Nemcsak finom és egészséges, hanem a fogyókúrában is segíthet. ...

0

Praktikus

Sütőedény-kisokos: miben süssük a süteményeket?

Egyre szélesebb a kínálat sütőedényekből... Összegyűjtöttük, melyik alapanyagnak milyen előnyei és hátrányai vannak! ...

0

Somogyi Bea

Alapételek

Így lesz tökéletes a tojásos nokedlid - 8+1 egyszerű lépés

A tojásos nokedli hamisítatlan tavaszi, kora nyári fogás, aminek sokan nem mernek nekikezdeni, inkább a nagyinál vagy az anyukájuk asztalánál eszik. Ha betartasz néhány alapszabályt, és nem csukod be közben a szemed a félelemtől, hogy vajon sikerül-e, a nagymamád sem fog belekötni a tojásos nokedlidbe! ...

0