Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Egyre inkább terjed a food art. Elképesztő már, már műalkotásnak beillő ételkölteményeket láthatunk. Ám nem kell ahhoz művésznek lenned, vagy rászánnod az egész napot, hogy néha te is belevigyél egy kis kreativitást a tálalásba. Mutatjuk, hogy hogyan csináld.
A nagyböjt előtti farsangi időszak kötelező eleme a fánk, aminek fontos jellemzője az úgynevezett szalag, azaz, hogy a középbarnára pirult sütemény oldalán, körben egy világosabb csík húzódik. A városi legendával ellentétben nem olyan nagy ördöngösség elérni ezt az állapotot, csupán néhány apró trükköt kell bevetni.
Ugye milyen jólesik a nyári hőségben egy szelet jégbe hűtött dinnye? Senki nem lesz tőle maszatos, ha fifikásan feldarabolod! Van egy veszélyesen jó ötletünk is...