Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: szezonális kedvenceink

Receptek

Cikkek

Alapételek

Szezonális kedvenceink: pikáns padlizsánkrém, ahogy még nem próbáltad!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, úgyhogy jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban ilyen egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy padlizsánkrém, ami a megszokottnál több zöldséget tartalmaz, a fokhagymán kívül pl. paradicsomot és kétféle paprikát! ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: így készül a ratatouille, a francia lecsó

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, úgyhogy jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban ilyen egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most a franciák nagy kedvence, a ratatouille, vagyis a mediterrán lecsó következik sok-sok friss zöldséggel felturbózva. ...

0

Desszert

Szezonális kedvenceink: túrós-málnás palacsinta, ami jobb, mint a nagyié!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, úgyhogy jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban ilyen egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - egy kis csavarral! Ezt a klasszikust, például, egy kis mentával tettük még ellenállhatatlanabbá! ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Desszert

Szezonális kedvenceink: pofonegyszerű meggyes bögrés süti

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy elronthatatlan meggyes bögrés süti következik, ami ráadásul pillanatok alatt elkészül. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: tejfölös uborkasaláta retekkel, a tökéletes nyári köret

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy tejfölös uborkasaláta következik retekkel felturbózva, ami az egyik kedvenc nyári köretünk. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: epres-rebarbarás szörp, a legfinomabb nyári frissítő

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy pofonegyszerű epres-rebarbarás szörp, ami garantáltan felfrissít egy forró nyári délután. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: brokkolis rakott csirke nagyon sajtosan

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy pofonegyszerű baconös rakott csirke, amivel biztosan nem lőhetsz mellé egy forró nyári napon! ...

0

Desszert

Szezonális kedvenceink: hűsítő-frissítő citromhabos pohárdesszert - 20 perc alatt!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy villámgyors, frissítő-hűsítő nyári finomság, amihez még a sütőt sem kell bekapcsolni: a citrom mousse! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: íme a quiche lorraine, ahogy a franciák csinálják!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - a mai egy francia klasszikus, ami a magyar ízlésvilágba tökéletesen bepasszol, lévén hagymás és szalonnás tésztaételről van szó! Következik a Quiche Lorraine! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: sóskamártás - egy kis csavarral!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Jöjjön hát a sóska - ezúttal nem sült krumplival és tükörtojással, hanem egy pici kaporral. Próbáljátok ki, megéri! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: kapros tökfőzelék sült virslivel

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek, ezúttal egy könnyen elkészíthető tavaszi-nyári kedvencet, a kapros tökfőzeléket. ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: spárgás penne kolbászcsipsszel

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ezúttal egy egyszerű tésztát hoztunk a tavasz egyik legizgalmasabb zöldségével, a spárgával. ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: spenótos palacsinta tejfölös-szalonnás töltelékkel

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy olyan varázsreceptet mutatunk nektek, amivel az is megszereti a spenótot, aki eddig ki nem állhatta: PALACSINTÁBA sütve! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: kalácspuding húsvéti maradékokból

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy húsvéti maradékokból összeállított finomság, a kalácspuding következik. ...

0

Húsvét

Szezonális kedvenceink: Stefánia vagdalt a húsvéti hidegtálra

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy mennyei húsvéti finomság, a Stefánia vagdalt következik. Próbáljátok ki! ...

0