Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
A padlizsánkrém igazi jolly joker: lehet belőle szendvicskrém, de csipszhez, zöldségekhez is tökéletes mártogatós, így, ha vendégeket vársz, érdemes dupla mennyiséget készíteni belőle, és kenyerekkel, zöldségekkel jól feltankolva várni az éhes tömegeket!
Cikk
MME
Nem minden avokádókrém guacamole, de minden guacamole avokádókrém - mondhatjuk, megidézve az általános iskolai biológia órák egyik kedvelt alaptézisét. De, hogy mi a különbség a kettő között? A lenti receptgyűjteményből könnyedén kideríthető!
A körözött egy igazi klasszikus a magyar konyhákban. Legtöbben otthon, saját recept és ízlés szerint készítik, amit remekül igazol, hogy bizony a boltok polcain közel nem találunk olyan bőséges kínálatot.
A szeletelt sajtokat már teszteltük, most a kenhető változatokon a sor. Ezért 11 tömlős sajtkrémet dobtunk a kosarunkba, hogy kóstolás után megírjuk, melyiket éri meg megvenni, és melyiket kerüljétek el messziről. Íme az eredmény.
Amikor a natúr vajkrémeket teszteltük, megfogadtuk, hogy a többi ízesítést is kipróbáljuk, így most 10 magyaros variáció kerül a kosarunkba. Lássuk, melyikkel érdemes megkenni a szendvicsünket.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én szívesen látom a vendégeket, akkor is, ha éppen nem számítottam az érkezésükre. Ilyenkor jó, ha az ember tud gyorsan, szupergyorsan készíteni nekik némi harapni valót.
Nyáron különleges formájú jégkockákat tudsz készíteni, ha egyes bonbonfaják műanyag tartóiban fagyasztod ki a vizet.
Beküldő: Rózsa