Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Promóció
A karácsony szinte elképzelhetetlen halászlé és egyéb halételek nélkül. Az ünnepi időszakban több halat veszünk ugyan, de a magyar lakosság az európai átlaghoz képest még mindig nagyon kevés halat fogyaszt. Elhoztuk most Széll Tamás többszörösen kipróbált halászlé-receptjét, amivel garantált a siker és az is, hogy ezentúl nemcsak karácsonykor, hanem rendszeresen követeli majd a család az elkészítését.
MME
Kilencedik éve várják izgatottan a gasztronómia szerelmesei, mikor jelenik meg az éttermének Michelin-csillagot, csapatával Bocuse d'Or európai döntőt nyerő Széll Tamás legújabb szakácskönyve, és idén sem teszik ezt hiába: a Lidl leghűségesebb vásárlóit idén is megajándékozza a séf receptgyűjteményével, ami ezúttal az Életem ételei címet viseli majd.
Mindössze tizenhat éves, de saját szakácskönyv-applikációt fejlesztett egy magyar srác. A kecskeméti fiú telefonon használható alkalmazásában ráadásul a mesterséges intelligencia gyártja a recepteket!
Stahl Judit hosszú évtizedekig volt képernyőn, láthattuk riporterként, hírolvasóként, ám talán a legnagyobb sikert és hírnevet saját főzőműsora hozta meg számára. Az utóbbi években a reflektorfénytől távol, a tévézéstől visszavonulva éli az életét.
Magyarország gasztronómiájának legjavát sűrítette könyvbe a Magyar Bocuse d'Or Akadémia Egyesület, így most bárki kipróbálhatja otthonában a hazai Michelin-csillagos séfek receptjeit.
Ambrus Éva és Vágó Piros neve sokunknak ismerősen cseng. Évi több, a gyermekek megfelelő táplálását segítő könyv szerzője, hozzátáplálási konzulens. Piros rádiós műsorvezető, gasztrokalandor, a Rádiókonyha megálmodója. Most összefogtak, hogy e kötetben közel 80 gyors, finom és egyszerű recepttel segítsék az olvasót a zsúfolt hétköznapok, családi együttlétek, közös étkezések során.
Videó
Nem titok, hogy Gáspár Bea igazán otthon érzi magát a konyhában. Ikonikussá vált első szakácskönyve utána a napokban megjelent negyedik kötetében egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokból előállítható ételek receptjeit osztja meg olvasóival. A könyvbemutatón mesélt családjáról és az Ázsia Expressz című műsorról is.
Gáspár Bea a Konyhafőnök VIP-ben aratott győzelme óta készült rá, hogy megmutassa kedvenc ételeit rajongóinak. Most végre elérkezett az idő!
Zseniális tehetségű, többszörös díjnyertes zongoraművész, színész, humorista, műsorvezető, nyelvzseni - ezeket mindenki tudja, és tudta már a hetvenes-nyolcvanas években is Antal Imréről. Ám van valami, amit csak kevesen, mind a mai napig.
Két brit fiatalember, Henry Firth és Ian Theasby elhatározta: megmutatják a világnak, milyen egyszerű csupán növényi alapanyagokból csodálatos ételeket készíteni. Ők a BOSH! fiúk, akiknek a legjobb receptjeit most 4 héten át megosztjuk veletek - a következő egy villámgyors és szuperegészséges babfőzelék recept lesz, amit egy kis paradicsommal és némi györkérzöldséggel varázsoltak különlegessé!
Már több, mint 20 éve annak, hogy a Barátok közt első részét leadta az RTL klub, és kijelenthetjük, hogy a sorozat mai napig töretlen népszerűségnek örvend. Az alkotók, a nézők kitartó szeretetét meghálálandó, elkészítettek egy szakácskönyvet, amelyben a főszereplők kedvenc ételeik receptjét osztják meg a nagyérdeművel, sőt, Vajda Pierre ételkritikus produceri segítségével el is készítették azt. A Sülve-főve könyv bemutatóján jártunk.
A Duna Televízión hétről hétre minden vasárnap a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket Borbás Marcsi, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak.
Globalista Konyha
A Globalista Konyha következő vendége Oliver Rowe, aki a magas minőségű, szezonális alapanyagok szerelmese. Izgalmas menüsorát november 19-20-án kóstolhatjátok meg az Apacuka étteremben.
Török Zsuzsa
Szerezd be új kiadásban a család kedvenc szakácskönyvét és olvasgass recepttel illusztrált élettörténeteket - Frank Júlia és Bud Spencer receptekkel tűzdelt önéletrajzát, és Horváth Ilona újra kiadott szakácskönyv-klasszikusát ajánljuk.