Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A hagyma és a fokhagyma gyakori hozzávalói ételeinknek, finomak és egészségesek is, egyetlen hátrányuk, hogy a bennük lévő kénvegyületek kellemetlen leheletet okoznak, ami az emésztés folyamatakor csak fokozódik. Néhány praktikus módszerrel azonban könnyedén megszabadulhatunk a rossz lehelettől.
Pataky Krisztina
A mosogató lefolyója, bár elméletileg foylamtosan vegyszeres, meleg víz itt folyik át rajta, mégis van, hogy gyomorforgató, áporodott bűzt áraszt, és hiába takarítjuk rendszeresen a mosogatót, nem tudjuk elüntetni. A brutális kemikáliák bevetése előtt mutatunk egy filléres trükköt, amivel gyorsan és könnyedén eliminálhatjuk a szagokat! Főszereplők: az ecet és a szódabikarbóna. Ismét.
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor rossz szagú a mosogató. A zsíros ételmaradékok „illata” egy idő után akár az egész lakásban érezhető, így muszáj tenni ellene. Mutatunk néhány olyan trükköt, amivel megszüntethető és megelőzhető a bűz.
Többé nem ehetsz pizzát vagy kebabot a bécsi metrók egy részén. A szigorítást maguk az utasok kérték, ugyanis a kocsikban és a megállókban terjengő szag egyre elviselhetetlenebbé kezdett válni.