Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: szabi, a pék

Receptek

Cikkek

Fotó/Videó: Horváth András

Alapételek

Péksuli Szabival: így készül a kívül ropogós, belül puha pacsni

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon tökéletes pacsnit. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Péksuli Szabival: így készül a kívül ropogós belül foszlós rozscipó!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon kívül ropogós, belül foszlós, cseppet sem savanyú rozscipót! ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Péksuli Szabival: duplasajtos vajas pogácsa, aminek mindenki elkéri majd a receptjét!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Jöjjön most egy olyan sajtos pogácsa, amilyet még nem kóstoltatok: kétféle sajattal, és némi snidlinggel megbolondítva! ...

0

Fotó/Videó: Horváth András

Alapételek

Péksuli Szabival: így készül a foszlós házi bagett és batard

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon foszlós bagetteket és batardokat. ...

0

Fotó/Videó: Horváth András

Alapételek

Péksuli Szabival: íme, a tökéletes kovászos kenyér titka

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon ropogós kovászolt kenyeret. ...

0

Alapételek

Péksuli Szabival: tökéletes sós vajas tészta kiflihez, zsömléhez, csigához

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg most velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! A Péksuli első óráján terítéken a kiflik, a zsemlék és a csigák! ...

0

Érdekességek

Ezt gondolja Szabi, a pék az Ide süss! új évadának versenyzőiről

Március 25-én kezdetét vette az ország nagy sütiversenye, az Ide Süss. A Viasat3 képernyőjén futó műsorban amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok versenyeznek, akiknek teljesítményét idén is Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs - vagy ahogy sokan ismerik, Szabi, a pék - bírálják. ...

0

Karácsony

Igazi, karácsonyi csoda! - Ehető adventi koszorú, ahogyan Szabi, a pék készíti

Pirított magvak és asztal gyümölcsök, marcipán és pisztácia díszíti és ízesíti ezt a rendhagyó adventi koszorút, amit Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi a pék, az Ide süss zsűritagja készített el nekünk a belvárosi éttermében. Bár munka van vele bőven, ez kiválthat bármilyen karácsonyi tortát az ünnepi asztalnál! ...

0

Karácsony

Brutálisan mogyorós bejgli, ahogy Szabi, a pék készíti

Mitől lesz igazán, márványos a bejgli? Milyen töltelékkel dobhatjuk fel a karácsony legkedveltebb süteményét, ha már unja a család a diót és a mákot? Szabadfi Szabolcs videójából minden kérdésre választ kaptok! ...

0