Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: szabadfi szabolcs

Receptek

Cikkek

Alapételek

14 recept Szabi, a péktől a kenyértől a péksüteményig

Szabadfi Szabolcsot már sokan ismeritek, hiszen a Mindmegette.hu Péksulijában isteni házi kenyereket, zsemléket, kifliket, péksüteményeket süt. Hogy mindenkinek meglegyenek kedvenc pékünk legjobb receptjei, összegyűjtöttük most ezeket nektek! ...

0

Érdekességek

Az otthonsütés nagykövete: Szabi, a pék

Szabi, a pék neve eddig sem volt ismeretlen a sütni szeretők táborában. Az elmúlt másfél hónapban azonban megsokszorozódott követőinek száma, miután egy országos kovász forradalmat indított. ...

0

Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a klasszikus lekváros bukta

Régen ettél már egy igazán jó buktát? Eleged van a boltiból, ami csak hírből ismeri a lekvárt? Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék most megmutatja, hogyan készítsd el otthon ez a klasszikus péksüteményt. A végeredmény egyszerűen varázslatos lesz, megéri kipróbálni! ...

0

Péksuli

Péksuli Szabival: lepd meg a családot húsvétkor egy isteni csülkös kenyérrel!

Ha idén hamar túl szeretnél esni a húsvétkor mindig kért és elvárt sonkás, illetve kalácsos ételeken, akkor a legjobb, ha egyben letudod az egészet. Varázsold el a családot egy szuper csülkös kenyérrel, amit ha meglátnak, biztosan leesik az álluk, a kóstoló után pedig mindenki megnyalja mind a tíz ujját! Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Pánikra semmi ok, itt a megoldás! ...

0

Fotó/Videó: Horváth András

Péksuli

Péksuli Szabival: így készíts otthon hatmagos kovászolt kenyeret!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon ropogós kovászolt kenyeret. ...

0

Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a legfinomabb töltött zsemle, a ricottás ökörszem

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette visszatérő sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogyan készíthetünk otthon sós, ricottás krémmel töltött ökörszemet. ...

0

Péksuli

Péksuli EXTRA: Szabi, a pék és Pauman Dániel töltött malaca

Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy mindenki ismeri és emlegeti, Szabi a pék - egy 10 részes videósorozatban már átadta tudása egy részét a Mindmegette.hu olvasóinak. Pékmesterünk most egy újabb sorozatban, sztárvendégekkel közösen készít el valamilyen finomságot. Ezúttal Pauman Dániel, olimpiai ezüstérmes kajakozó szegődött mellé pékinasnak, akivel egy zseniális töltött malacot készített. ...

0

Péksuli

Péksuli EXTRA: Szabi, a pék és Szekeres Adrienn puha, foszlós babkája

Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy mindenki ismeri és emlegeti, Szabi a pék - egy 10 részes videósorozatban már átadta tudása egy részét a Mindmegette.hu olvasóinak. Most pékmesterünk, újabb sorozatában, sztárvendégeivel közösen készít el valamilyen kovászolt vagy élesztős csodát. Ezúttal Szekeres Adrienn szegődött mellé pékinasnak, akivel egy zseniális, pihe-puha gesztenyés babkát gyúrnak, kelesztenek, fonnak és díszítenek fel. ...

0

Péksuli

Péksuli extra: Karamellás-tojáshabos sütemény kávé mellé

Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy mindenki ismeri és emlegeti, Szabi a pék - egy 10 részes videósorozatban már átadta tudása egy részét a Mindmegette.hu olvasóinak, reméljük, mindenkinek hasznára vált - mi rengeteget tanultunk belőle! Pékmesterünk ezúttal Márkosi Balázs, Nespresso kávénagykövettel egy olyan karamellás-mandulás süteményt készített, amely kávé mellé tökéletes. ...

0

Fotó/Videó: Horváth András

Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a ropogós héjú minivekni, zsömle és briós

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Ma a ropogós héjú apróságok, a minikalács- és vekni, a briós, a császárzsemle és a magos tetejű osztrák zsemle, a wachauer következik! ...

0

Fotó/Videó: Horváth András

Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a kívül ropogós, belül puha pacsni

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon tökéletes pacsnit. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a kívül ropogós belül foszlós rozscipó!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon kívül ropogós, belül foszlós, cseppet sem savanyú rozscipót! ...

0

Péksuli

Péksuli Szabival: íme a tökéletes focaccia titka

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Jöjjön most egy isteni szőlős és olívás focaccia, amelynek receptjéért sorban álltak a kollégáink is. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Péksuli

Péksuli Szabival: duplasajtos vajas pogácsa, aminek mindenki elkéri majd a receptjét!

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Jöjjön most egy olyan sajtos pogácsa, amilyet még nem kóstoltatok: kétféle sajattal, és némi snidlinggel megbolondítva! ...

0

Fotó/Videó: Horváth András

Desszert

Péksuli Szabival: a tökéletes édes kelt tészta csigákhoz, batyukhoz, tekercsekhez

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon olyan túrós batyut, fahéjas csigát és málnás tekercset, ami a nagykönyvben meg vagyon írva! ...

0