Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Mindmegette
Az ország legismertebb pékje, Szabi olyan profi és gyakorlott mozdulatokkal dolgozik, hogy öröm nézni. Még nagyobb boldogság elkészíteni és elfogyasztani az általa kreált péksüteményeket, édes vagy sós kelt tésztákat. Ha húsvétra te is készítenél valami finomságot, válogass Szabi receptjei közül!
Videó
Szabadfi Szabolcs most megmutatja, hogy készíthetünk otthon isteni finom, sós fonott kalácsot. Már önmagában is mennyei, de a húsvéti sonkához is tökéletesen passzol, vagy akár szendvicseket is készíthettek belőle. Érdemes kipróbálni!
Legyen szó reggeliről, vagy egy egyszerű vacsoráról, a friss zsemle mindig jó alapanyag egy kevés felvágottal, sajttal, esetleg zöldséggel kiegészítve. Ha már te is érzed az ízét a szádban, akkor lépj szintet, és készítsd el házilag! Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy egy ország ismeri, Szabi a pék most megmutatja, hogyan lesz hibátlan az otthon sütött kovászos vizes zsemle.
Szabadfi Szabolcsot már sokan ismeritek, hiszen a Mindmegette.hu Péksulijában isteni házi kenyereket, zsemléket, kifliket, péksüteményeket süt. Hogy mindenkinek meglegyenek kedvenc pékünk legjobb receptjei, összegyűjtöttük most ezeket nektek!
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy mindenki ismeri, Szabi, a pék azon kevés híresség közé tartozik, akit az egész ország egyöntetűen szeret. Ez abból egyértelműen kiderül, hogy amikor egy rangos kitüntetésről posztol a közöségi oldalán, kizárólag lelkesen gratuláló, rajongói kommenteket kap.
Szabadfi Szabi, a pék a kovászos és kelt tészták mestere, de ha zöldség-, gyümölcs és fűszertemesztésről, és a termények feldolgzásáról van szó, akkor is számíthat rá az internet népe. Most épp azt mutatta meg, hogy a beérett paradicsomot hogyan tartósítja, hogy az tökéletes alapanyagul szolgáljon a pékremekek elkészítéséhez.
Szabadfi Szabolcs ismét bebizonyította, hogy ja kelt tésztáról és pizzáról van szó, a legjobbak között a helye: a hétvégi II. Piaggio Pizzasütő Bajnokságon a Panificio il Basilico a TOP 10 Pizzéria megtisztelő címet nyerte el.
Szabi, az ország pékje kétségtelenül az egyik legszimpatikusabb figurája ma a hazai gasztronómiának, aki nemcsak személyisége, hanem megkérdőjelezhetetlen szakértelme miatt lett sokak kedvence, példaképe.
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi, a pék immáron ötödször indult a világ legnagyobb pizzakészítő versenyén.
Szabadfi Szabi, a pék ezúttal egy isteni finom, fonott, vagyis ostoros kalács receptjét hozta nekünk, amit egy meggyes és lime-os ricottatöltelékkel turbózott fel, a tetejét pedig mandulaforgáccsal hintette meg. Vegyetek egy mély levegőt, ugorjatok neki, mert bár nem egy villámrecept, minden fáradságot megér ez a csoda kalács – de mindenek előtt, nézzétek meg a videót, hogy tökéletesen sikerüljön!
December 12-én 19 órakor startol az Ide süss! ünnepi kiadása a Viasat3-on. A műsorvezetők ismét Ábel Anita és Sass Dani lesznek, a családias gasztroshow finomságait pedig Szabadfi Szabolcs és Szalai Dóri fogja értékelni. Szabi a pék arra a kérdésre is választ ad, hogy hogyan nem reped ki a karácsonyi bejgli.
Új arculattal nyitott újra Szabadfi Szabolcs Pozsonyi úti fánkozója, a Bomboloni. Teljesen megváltozott a termékpaletta!
Szabadfi Szabolcs az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt. Megható posztban búcsúzott.
Itt a farsang, nyakunkon a fánkszezon, ilyenkor mindenki azt próbálgatja, hogyan kell tökéletes szalagos fánkot sütni. Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi a pék elárulja a titkot, és megmutatja, hogy készíthettek otthon ti is foszlós farsangi fánkot.
Szabadfi Szabolcsnak és a Mindmegette Péksulijának hála, nektek nem kell külön futárszolgálatot alakítani Torinóba, mint ahogyan Napóleon tette azért, hogy kedvre rágcsálhassa a klasszikus grissinit. Az olasz éttermek asztalain szinte mindig megtalálható, hiszen míg az ételekre várnak a vendégek, ezt majszolgatják.