Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Ha nincs időd már egy egész tepsi zserbót megsütni, vagy elrontottad, nem lett jó a tészta, de mégsem szeretnéd ha az ünnep enélkül a klasszikus nélkül múlna el, akkor készíts zserbó pohárkrémet! Pinczel Orsi, cukrász a Mindmegette sorozatában megmutatja, hogyan készíthetitek el ezt a mennyien krémes-diós desszertet.
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Karácsony közeledtével pedig egy klasszikus fatörzset készített mennyei csokimázzal, és kandírozott gyümölccsel.
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett most megmutatja, hogyan készítsétek el ezt a különleges csokitortát ropogóssal és gyümölcsökkel.
Finom, selymes puding - glutén és laktóz nélkül? Lehetetlen! Nem, ha van otthon kókusztejed, rizsliszted, ráadásul az egészet megbolondíthatod egy csipetnyi kurkumával, amitől egészen fantasztikus ízt kap. A rápakolt pirított kókuszdarabokról és a friss gyümölcsözönről még szót sem ejtettünk! 20 perc az egész, próbáljátok ki!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Ma egy olasz finomság, a baci di dama, vagyis a hölgyek csókja keksz következik, ami olyan finom, hogy jobb, ha rögtön dupla adagot sütsz belőle.
A tavasz első napjait sajnos már napok óta beárnyékolják a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások. Ezt a rendkívüli helyzetet úgy tudjuk a leghamarabb megszüntetni, ha otthon maradunk, és minél kevesebb teret adunk a bacik terjedésének. Nos, mi azon túl, hogy elindítottuk Facebookon az "Olcsó, laktató ételek - főzz a Mindmegettével" csoportunkat, Pinczel Orsi cukrász is hasznos instrukciókat ad otthoni süteménysütéshez. Jöjjön most egy fincsi citromos-kekszes kocka, ami a videós útmutatónknak köszönhetően senkinek nem okozhat gondot.
A tavasz első napján már mindenki a zsigereiben érezi a közelgő húsvétot, így nem készülhettünk nektek mással, mint egy isteni túrós süteménnyel, ami extra krémes ricottából és mandulaliszttel készült - és természetesen bármilyen savanykás, bogyós gyümölccsel tökéltesen passzol!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában sütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Orsi ezúttal grissinit készített nektek fekete olajbogyóval és olívolajjal felturbózva. Próbáljátok ki!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett megmutatja, hogyan készítsétek el a franciák egyik nagy kedvencét, a kávékrémmel töltött Choux-ot.
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Most egy sajtkrémes-sütőtökös kocka következik, amit egy kis narancslével is felturbózott.
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Ma egy olyan francia villámdesszertet mutat, ami bármilyen töltelékkel, gyümölccsel elkészíthető.