Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A tortád tökéletesnek tűnik: gyönyörűen emelkedik a tészta sütés közben, meseszép a színe. Már a díszítésen gondolkodsz, de amikor a sütési idő letelte után elvégzed a tűpróbát, kiderül, hogy a tészta közepe még nem sült át. Mit tegyél, hogy ne égjen meg a széle és a közepe is átsüljön? Eláruljuk!
A bogyós gyümölcsök a legegyszerűbb piskótát vagy kevert tésztát is feldobják. Ami zavaró lehet: a sütés végére a gyümölcsök hajlamosak lesüllyedni a tészta aljára, „elrontva" a végeredményt. Ha azt szeretnénk, hogy a sütés során egyenletesen terüljenek szét a tésztában, vessünk be egy egyszerű trükköt!
Anna Olsont, a Food Network tévécsatorna cukrászát pozitív hozzáállása és praktikus tanácsai miatt, szerte a világban imádják a nézők. Humorával, közvetlenségével eléri, hogy a sütésben kevésbé jártas nézők se riadjanak meg a valódi gourmet desszertek elkészítésétől sem. Most néhány hasznos sütési praktikát oszt meg velünk, hogy a legbonyolultabb gourmet desszerttel se gyűljön meg a bajunk!
Török Zsuzsa
Süteményt sütni élvezet, de közben még egy rutinos hobbicukrász is gyakran hibázik – anélkül, hogy tudná. Ezeket a buktatókat kerüld el, és minden úgy sikerül, ahogyan kell!