Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Pataky Krisztina
Az ősz nem teljes a sütőtök nélkül: esszük, isszuk, levesként és süteményben, köretekbe, rakott ételekbe tesszük - ám a legjobb mégiscsak az, amikor csak felszeletelve bedobjuk a sütőbe, és már készen is van az édes, krémes őszi csemege! De hogyan érhetjük a legjobb ízt és a tökéletes álllagot? Máris mutatjuk a trükköt!
A boltokban sokféle olajban eltett zöldség közül válogathatunk. Ezek a finomságok igazi ínyencségek: a zöldségek mellett az ízesítésnek tényleg csak a fantáziánk szab határt. Az egyik kedvencünk a sült paprika olajban eltéve – mutatjuk a receptet, készítsd el te is!
Baloghné Kele Judith
A fűszervaj csodás találmány: sok mindenhez passzol, ízesítésének csak a fantáziánk és szeretteink ízlése szabhat határt, a hűtőben vagy a fagyasztóban hosszú ideig eláll, így bármikor elővehetjük, ha éppen szükségünk van rá. Ráadásul, az elkészítését akkorra időzíthetjük, amikor van kedvünk és fűszerünk hozzá, és 5 szabad percünk.