Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A Bocuse d'Or győztes mesterszakács, Széll Tamás állítja: a buktatésztába, a tejbegrízbe, de még a vaníliakrémbe és a madártejbe is kell egy csipet só. Na, de miért? És mennyi az a csipet?
Amikor a hagyma dinszteléséről esik szó, legtöbben, egy maximum 10 perces műveletre gondolnak, amiben már a vöröshagyma felaprítása, a zsíradék felhevítése is benne ven. Széll Tamás séf szerint viszont ez így, ebben formában csak arra jó, hogy tökéletesen elrontsuk vele a pörköltünket.
Széll Tamásék bisztró stílusú étterme, a Stand25 megnyitott új, budai helyszínén és várja vendégeit. A gulyás és a rakott krumpli után a halászlé, a beregi bébi töltött csirke és a palacsinta lehet az új kedvenc.
De pánikra semmi ok: a Stand25 októberben csak elhagyja a Hold utcai bázist, és novembertől a budai oldalon várja a vendégeket!