Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
A slambuc legmeghatározóbb eleme a zsírban pirított, majd megfőzött tészta, de kerül még bele szalonna, kolbász, és krumpli is. Leggyakrabban bográcsban szokták elkészíteni, de otthon akár egy lábosban is megteszi. A Fanny Konyha receptjéből láthatjátok, milyen egyszerű összedobni, a végeredmény pedig zseniális!
Cikk
A slambuc olyan étel, amit az ország nagy részén készítenek, de mindenhol máshogy hívják. Hallhattál róla öhömként, levetlenként vagy akár öreglebbencsként is. Ez is azok közé a fogások közé tartozik, amik bográcsban a legfinomabbak. Mészáros Balázs most kolbásszal, csípősen készíti el, savanyúságnak pedig jól behűtött kovászos uborkát kínál hozzá. Érdemes kipróbálni!
WM
A korai jó időnek köszönhetően a grillszezon már el is kezdődött, előkerültek a bográcsok, a rácsok, izzik a faszén és készülnek a finomabbnál finomabb fogások. A felsorolt eszközökön kívül azonban Magyarországon széles körben elterjedt és kedvelt módja a szabadban való sütésnek a tárcsás sütés.
Nani
Mackós Miksa húsmuskétás barátom és blogtársam jóvoltából az elmúlt héten kicsit a tengeren túl, a nagy víz másik partján kalandoztunk. Ezen a héten hazatérünk. Folytatjuk a korábbi szándékunkat, hogy általunk is szeretett, de sokatok által is nagyon jól ismert hazai tájakra kalauzolunk benneteket, bízva abban, hogy azért az újdonság, az érdekesség erejével bírunk.