Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
PATAKY KRISZTINA
Cikk
MME
Minden héten több alkalommal is ellátogatunk az Árfigyelő honlapjára, hogy az ott található hozzávalók alapján ajánljuk egy finom ebédet. A recept kiválasztásánál olyan szempontok vezéreltek, mint a kedvező ár, az egyszerűség, és az, hogy akár másnapra is bőven maradjon belőle. A mai ajánlatunk: sertéspörkölt nokedlivel.
Videó
A pörköltalap minden magyaros étel alfája. Három összetevője van mindössze: hagyma, zsír, és jó minőségű pirospaprika. Ez aztán a végtelens égig variálható bármilyen hússal és zöldséggel, de az alapváltozatban, a névadó raguban, a fent említetteken kívül hús és ízlés szerinti mennyiségű só szerepel - mi most ezt készítettük el nektek!
Kovács Ágnes
A te is rajongsz a magyaros ízekért, biztosan készítettél már pörköltet, brassóit és borsos tokányt. Ha mégsem, akkor mutatunk egy hasznos kis listát a három legtutibb alaprecepttel.
Sinka Endre
Marhából, sertésből, de csirkéből is elkészítjük a szaftos és omlós pörköltet. Ahány ház, annyi pörkölt, de a hagyma, a husi és a paprika mindennek az alapja. Neked melyik a kedvenced?
Kautz József
Hagyományos magyaros ételünk elkészítése igazán nem bonyolult, de akár bográcsban, akár lábosban főzöd, nem árt odafigyelni pár apróságra, hogy a hús omlós, a szaft pedig sűrű legyen.
Nemes-Pádár Csilla
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Kollár
Dr.Gondek Károlyné