Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
SÁNDOR ADRIENN
Cikk
MME
Hűvös napokon mennyeien felmelegít egy selymes sajtkrémleves. Főételnek is beillik, ha valamilyen betéttel tartalmasabbá teszed vagy cipóban tálalod.
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Ha te is sajtimádó vagy, igazán jól fog jönni néhány tuti, jól bevált recept a sajtburgertől a sajtlevesen át a sajtgolyóig.
Török Zsuzsa
Ausztria napsütötte déli tartományában fenséges fogások születtek az Alpok és az Adria konyhájának találkozásából. A legfontosabb alapanyagok a gabonafélék, a tejtermékek, a húsok és a helyi halak. A kulináris kínálatot az évszakok váltakozása és a régiók sajátosságai is befolyásolják.
Ilyen morcos időben nincs is jobb, mint egy finom és tartalmas leves. Főleg, ha sajt is van benne, és ropogósra sült darált hússal kell megszórni...