Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Pataki Nóra
Videó
Az indiai konyha rajongói minden bizonnyal jól ismerik és szeretik is a naant, ami tulajdonképpen egyfajta kenyér, amit ők kemencében ugyan, de nem sütőformában vagy sütőlemezen sütnek, hanem annak falára tapasztva sütnek. Aki szereti ezt a kívül ropogós, belül puha állagú kenyeret, annak mutatjuk, hogyan tudja elkészíteni otthon, akár a négy fal között, egy kontaktgrill segítségével!
A most következő fogás azoknak jöhet jól, akik szeretnének minél gyorsabban, minél egészségesebb és lehetőleg isteni finom fogást készíteni. Egy emeletes párolóedény segítségével mindez gyerekjáték, hiszen egyszerre készül a főétel és a kétféle köret: jelen esetben a rozmaringos tőkehalfilé párolt zöldségekkel. Próbáljátok ki!