Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
A legegyszerűbb, legtöbbször, a legjobb - és ez a koktélokra is igaz: rum, víz - buborékos és fagyott formában - zöldcitrom leve és néhány mentalevél kell csupán a a vilg egyik legismertebb és legkedveltebb koktéljához, a mojitóhoz. Nézzük, hogy csinálja egy profi!
Cikk
MME
Mit gondoltok, hol készül a világ hivatalosan is legfinomabb rumja? Kubában? Angliában? Amerikában? Nem, nem talált, egyik sem - mert Guatemalában! A Zacapa 23 luxusrum - ami egymás után 5-ször nyerte meg a nemzetközi párlatversenyt, így örökös bajnoknak választották - egy közép-amerikai kisvárosból származik, ahol különleges eljárással, kifejezetten erre a célra termesztett cukornád kivonatából készítik, 2300 méter magasan, egy hegy tetején. A szuper-prémium rum nemzetközi márkanagykövete, a guatemalai Rebecca Quiñonez a márka 40. születésnapja alkalmából Budapestre látogatott, hogy megismertesse velünk a Zacapa titkát.