Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Mindmegette
Egytálételek és tepsis húsok vele sült zöldséggel: fogások melyek elronthatatlanok és melyeket mindenki szeret. Íme 10 tepsis recept, melyből nem győztök majd választani!
Sokunknak okoz fejtörést a hétvégi menü kitalálása évszaktól függetlenül. Éppen ezért most egy teljes napot lefedő dupla ételsorral jelentkezünk, hogy ne kelljen azon agyalni, mit főzzetek. Ha pedig a kánikula elől inkább a strandra menekültök, vagy már ott is vagytok, akkor irány a part legjobb büféje.
Egy átlagos hétvége is sokszor feladja a leckét ebéd kérdéskörében. Legyen szó profi háziasszonyról, vagy kísérletező kezdőről, főzz a családnak, a barátoknak, vagy csak simán magadnak, következő receptválogatásunk tuti, hogy segítségedre lesz.
Bár a naptári tavasz várat magára, az időjárás úgy döntött, beelőzi, és ledobatja velünk a téli kabátot. Ilyenkor ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy a konyhai teendőket mielőbb letudva, valahol a zöldben kössünk ki. Hogy emellett ne maradjon éhen a család, mutatunk néhány gyorsan elkészíthető, laktató és gyerekbarát receptet - sőt, némelyik elvitelre is működik! - amivel fél óra alatt végzel, és már indulhattok is!
Szeretnél kicsit változtatni a hétvégi menüdön? A könyöködön jön ki a rántott hús? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat. Ebben fogunk most neked segíteni jobbnál jobb receptekkel, ezt figyeld!
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok, vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. 2021-ben is folytatjuk jó szokásunkat; nézzétek, ezek azok a finomságok, melyeket az év utolsó, és első napjaiban imádtatok.
Szeretnél kicsit változtatni a hétvégi menüdön? A könyöködön jön ki a rántott hús? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat még a karácsonyi lakoma előtt.
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok, vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja!
Sajnos nem tudjuk, hogy ki az, aki a világon először kitallta, hogy a dió mellé baracklekvárt passzintson egy süteményben, mert akkor most azonnal márványtáblát állíttatnánk neki, amit minden évben megkoszorúznánk. Ennél az ízkombinációnál tökéletesebb ugyanis nem létezik - nem véletlenüllett világhírű Émile Gerbeaud zserbója sem! Gyorsan össze is gyűjtöttünk egy pár receptet, amiven ez a duó domborít - a zserbótól a palacsintáig!