Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A zöldborsónak szezonja van: ilyenkor a legfinomabb, legzsengébb. A fele elfogy, mire mindent kifejtjük, mert nyersen, magában is isteni, édes és roppanós. A maradékot pedig nem csak levesnek vagy főzeléknek készíthetjük el: brassóiba, tésztához feltétnek és még palacsintatésztába keverve is isteni!
Videó
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ma egy örök klasszikussal, az ország egyik kedvencével, a pulykabrassóival készültünk - figyelem, lesz benne egy kis csavar!